Szef kuchni podpowiada, jak zjeść hiszpańskie śniadanie bez wyprawy na Costa Brava i Costa Dorada.
Składniki:
Przygotowanie:
1 Podgrzej wstępnie usmażone ziemniaki na patelni.
2 W osobnej misce dokładnie ubij jajko z solą i pieprzem.
3 Następnie dodaj jajko do ziemniaków i wymieszaj.
4 Masę jajeczno-ziemniaczaną wylej na rozgrzaną patelnię z oliwą i smaż z obu stron.
Jak ugotować młode ziemniaki? Błędy podczas gotowania młodych ziemniaków
Przepis na pyszne ziemniaki Boulangère. To francuskie danie sprawi, że znów polubisz ziemniaki
To była zwykła sobota. Ja prałam firanki, Adam mył podłogę w kuchni — wszystko jak…
Przygotowywaliśmy się przez cały tydzień. Upiekłam jej ulubiony tort — ten sam, który robiłam, kiedy…
Mam sześćdziesiąt lat. Kiedyś wydawało mi się to starością, a teraz po raz pierwszy czuję,…
Przyjechałam do matki po latach ciszy. Nie wiedziałam, jak mnie przyjmie. Czy w ogóle otworzy…
Przyszłam trochę wcześniej. Tak po prostu — żeby pomóc, żeby nie było jej ciężko. Pomyślałam,…
Nigdy nie myślałam, że na starość będę musiała liczyć grosze. Kiedyś pracowałam od rana do…