Nie wymaga długiego gotowania i dużego wysiłku!
Składniki:
Gotowanie:
1 Zalej jagody wodą i postaw na ogniu.
2 Dodaj 3 szklanki cukru i doprowadź do wrzenia. Po kilku minutach dodaj jeszcze 3 szklanki cukru, ponownie gotuj przez kilka minut i na koniec jeszcze 3 szklanki cukru, ponownie gotuj przez 2 minuty.
3 Dżem jest gotowy!
4 Gorący dżem rozlewamy do słoików.
5 Gdy dżem ostygnie, zakręć słoiki pokrywkami.
Smaczne naleśniki podobne jak tureckim hotelu. Nawet dziecko poradzi sobie
Pizza na patelni w 5 minut, bez drożdży. Głodny źle nie doradzi
Wspaniałe danie z ziemniaków na patelni. Obfite, smaczne i gotowane w ciągu kilku minut
Przez długi czas mieszkaliśmy z teściami i na początku naprawdę wierzyłam, że to tylko przejściowy…
Często pukała do moich drzwi. Zawsze nieśmiało, jakby przepraszała za sam fakt swojego istnienia. Najpierw…
Pracujemy razem. To brzmi dumnie, kiedy ktoś pyta, czym się zajmujemy. Wspólna firma, wspólne godziny,…
Zawsze byłam tą „rozsądną” córką. Tą, na którą można liczyć. Kiedy mama chorowała, to ja…
Przez całe życie byłam kobietą, która „daje radę”. Tak o mnie mówiono w rodzinie, w…
Przez całe życie powtarzałam sobie, że wszystko da się poukładać, jeśli tylko jest dobra wola.…