Proste, sączące i pyszne!
Lubisz pieczarki? W takim razie ten przepis z pewnością przypadnie Ci do gustu!
Pieczarki z masłem i czosnkiem przygotowuje się w kilka minut, a ich smak jest po prostu boski.
Świetnie sprawdzają się jako dodatek do mięsa lub jako dodatek do purée ziemniaczanego. Wszystkie składniki są dostępne w każdym sklepie.
Składniki:
Sposób przygotowania:
1. Roztop masło z olejem roślinnym, dodaj zmiażdżony czosnek i usmaż. Jeśli chcesz, dodaj również cebulę.
2. Następnie dodaj pieczarki i smaż, stale mieszając.
3. Dodaj przyprawy i wymieszaj. W tym momencie możesz dodać wino.
Smacznego!
Omlet ziemniaczany z czosnkiem. Prawdziwe kulinarne arcydzieło na śniadanie
Delikatna soczysta pierś z indyka w aromatycznym oleju z czosnkiem i rozmarynem
Przepyszne mięso zapiekane w piekarniku. Sekret tkwi w specjalnej marynacie
Historia miłości Sandry Kubickiej i Barona jest jedną z najbardziej znanych w polskim show-biznesie. Warto…
Justyna Żyła była pierwszą żoną Piotra Żyły. Po głośnym rozwodzie z mężem pozostała z dziećmi…
Dla wszystkich, którzy śledzą życie i twórczość rodziny Martyniuków, narodziny syna Daniela były prawdziwą sensacją.…
Nie wychodzi chrupiąca skórka? Smażysz, starasz się, a w rezultacie nadal jest miękka, nudna, zwyczajna?…
Właściwe nawadnianie — kluczowy element udanej uprawy roślin. Kiedy najlepiej podlewać ogród w upalne dni,…
Krzysztof rozmawiał z Anną, siedząc w fotelu i patrząc na nią badawczo. Mężczyzna rozpoczął swoją…