Czy nadal marzysz o zmniejszeniu zużycia oleju podczas smażenia?
Nic prostszego, wystarczy nauczyć się prawidłowo otwierać butelkę.
Korzyści jest wiele: od możliwości zmniejszenia kaloryczności posiłków po oszczędność oleju podczas podgrzewania żywności.
Okazuje się, że najważniejsza część wieczka to ta, którą wielu bez wahania wysyła na wysypisko.
Najpierw musisz wyciągnąć pierścień i wyciągnąć zakładkę ochronną.
Teraz umieść uszczelkę na miejscu, ale z pierścieniem w środku.
Ważne jest, aby nasadka znajdowała się w szyjce poziomo, jednocześnie lekko dociskając płytkę palcem, celowo przesuń ją lekko w bok, aby zwolnić kilka otworów.
Teraz olej wlewa się cienkim strumieniem.
Więcej szczegółów na temat sekretu korzystania z okładki w poniższym filmie:
Ciekawostki o oleju napędowym, których możesz nie znać
Puszyste i pyszne twarogowe pączki bez oleju i drożdży. Gotowanie w piekarniku