Zaledwie po 10 minutach możesz zacząć robić swoje ulubione wypieki!
Delikatne, puszyste i pyszne ciasto francuskie stanie się Twoim ulubionym!
Nie będziesz już kupować ciasta francuskiego!
Ten przepis jest jednym z najlepszych, jakie mogliśmy dla Ciebie znaleźć.
Niezbędne składniki:
Zabieramy się za gotowanie:
1 Zetrzyj mąkę margaryną, zanim dostaniesz okruchy mąki. Robimy to ręcznie, a margaryna powinna być ciepła.
2 Włóż żółtko do kefiru i ubij. Wlej do okruchów mąki.
3 Zagnieć ciasto i włóż do lodówki na dziesięć minut.
4 Teraz już możesz wykonywać swoje ulubione wypieki z ciasta francuskiego.
300 g mięsa mielonego z kurczaka i szklanka kefiru i mam fajny obiad dla całej rodziny
Chrupiące bakłażany z pomidorami i kolendrą. Uzależniają do pierwszego kęsa
Przez długi czas mieszkaliśmy z teściami i na początku naprawdę wierzyłam, że to tylko przejściowy…
Często pukała do moich drzwi. Zawsze nieśmiało, jakby przepraszała za sam fakt swojego istnienia. Najpierw…
Pracujemy razem. To brzmi dumnie, kiedy ktoś pyta, czym się zajmujemy. Wspólna firma, wspólne godziny,…
Zawsze byłam tą „rozsądną” córką. Tą, na którą można liczyć. Kiedy mama chorowała, to ja…
Przez całe życie byłam kobietą, która „daje radę”. Tak o mnie mówiono w rodzinie, w…
Przez całe życie powtarzałam sobie, że wszystko da się poukładać, jeśli tylko jest dobra wola.…