To jest ciasto bez pieczenia, ale jego smak docenią wszyscy! Delikatny, lekki i niesamowicie pyszny deser przypadnie Ci do gustu!
Składniki:
Proces gotowania krok po kroku:
1. Wsyp dwa opakowania galaretki do głębokiej miski i zalej wrzącą wodą. Odstaw do wystygnięcia.
2. Zmiksuj twaróg za pomocą blendera.
3. Wsyp cukier puder oraz cukier waniliowy do śmietany i ubijaj, aż powstanie sztywna piana.
4. Dodawaj twaróg po jednej łyżce, nie przestawiając ubijać za pomocą blendera.
5. Wlej galaretkę do powstałej masy i ponownie ubijaj na jednolitą masę.
6. Wyłóż formę folią i ułóż krakersy równomiernie jedną warstwą. Rozłóż przygotowaną masę na wierzchu.
7. Roztop masło na patelni, dodaj cukier, wiórki kokosowe i podsmaż na małym ogniu na złoty kolor. Odstaw do wystygnięcia.
8. Posyp ciasto i włóż do lodówki na całą noc.
Przepis na ciasto „Twarogowy domek” bez pieczenia w 15 minut
Wyśmienity strudel jabłkowy. Cienkie ciasto i soczyste nadzienie
Alan powiedział to prawie spokojnie. Jak coś, co już dawno dojrzało w nim, a teraz…
Przyjechałam do córki na urodziny wnuka. Michał skończył dziewięć lat. Wstałam rano, upiekłam ciasto z…
Mój mąż prosi mnie, abym przyjęła do naszego domu jego córkę z pierwszego małżeństwa. Ma…
„Mamo, nie mogę codziennie do ciebie przyjeżdżać. Mam własną rodzinę…” Te słowa Ola wypowiedziała kiedyś…
Od ponad 15 lat mieszkamy z mężem osobno. Już dawno wyjechałam do pracy, ponieważ wychowywanie…
Na tym filmie przedstawiono zabawną sytuację, w której znajduje się wiele zwierząt domowych, które otrzymują…