W zeszły weekend byliśmy z żoną u babci, a ona podała nam niesamowitą przekąskę.
Moja babcia udostępniła nam przepis. Teraz chcę się nim z tobą podzielić.
Zabieramy się za gotowanie:
1. Ugotuj na twardo trzy jajka.
2. W międzyczasie można przygotować wszystkie inne składniki.
3. Drobno posiekaj koperek. Im więcej koperku, tym smaczniejsza przekąska.
4. Drobno posiekaj szczypiorek.
5. Pokrój dwa duże pomidory w plastry o grubości około 1 centymetra.
6. Ułóż plastry pomidorów na tacę i posyp solą.
7. Ugotowane jajka zetrzyj na tarce z małymi otworami.
8. Wszystkie składniki oprócz pomidorów włóż do jednej miski.
9. Dodaj dwa zmiażdżone ząbki czosnku.
10. Dodaj również dwie łyżki domowego majonezu. Wymieszaj.
11. Wyłóż masę na plastry pomidorów i podawaj.
Smacznego!
Gdzie rosną maślaki, kiedy je zbierać i jak gotować
Niezwykłe serniczki. Miękkie, puszyste i pyszne
Alan powiedział to prawie spokojnie. Jak coś, co już dawno dojrzało w nim, a teraz…
Przyjechałam do córki na urodziny wnuka. Michał skończył dziewięć lat. Wstałam rano, upiekłam ciasto z…
Mój mąż prosi mnie, abym przyjęła do naszego domu jego córkę z pierwszego małżeństwa. Ma…
„Mamo, nie mogę codziennie do ciebie przyjeżdżać. Mam własną rodzinę…” Te słowa Ola wypowiedziała kiedyś…
Od ponad 15 lat mieszkamy z mężem osobno. Już dawno wyjechałam do pracy, ponieważ wychowywanie…
Na tym filmie przedstawiono zabawną sytuację, w której znajduje się wiele zwierząt domowych, które otrzymują…