Czy nadal marzysz o zmniejszeniu zużycia oleju podczas smażenia?
Nic prostszego, wystarczy nauczyć się prawidłowo otwierać butelkę.
Korzyści jest wiele: od możliwości zmniejszenia kaloryczności posiłków po oszczędność oleju podczas podgrzewania żywności.
Okazuje się, że najważniejsza część wieczka to ta, którą wielu bez wahania wysyła na wysypisko.
Najpierw musisz wyciągnąć pierścień i wyciągnąć zakładkę ochronną.
Teraz umieść uszczelkę na miejscu, ale z pierścieniem w środku.
Ważne jest, aby nasadka znajdowała się w szyjce poziomo, jednocześnie lekko dociskając płytkę palcem, celowo przesuń ją lekko w bok, aby zwolnić kilka otworów.
Teraz olej wlewa się cienkim strumieniem.
Więcej szczegółów na temat sekretu korzystania z okładki w poniższym filmie:
Ciekawostki o oleju napędowym, których możesz nie znać
Puszyste i pyszne twarogowe pączki bez oleju i drożdży. Gotowanie w piekarniku
Nie mogłam uwierzyć własnym uszom, gdy zadzwoniła do mnie córka. Jej głos brzmiał radośnie, podekscytowanie…
Myślałam, że urodziny męża będą po prostu kolejną rodzinną okazją, żeby się spotkać, posiedzieć razem,…
Od samego początku wiedziałam, że wchodzę w niełatwy układ. Nie dlatego, że mój mąż był…
Nigdy nie uważałam się za zazdrosną kobietę. Zawsze powtarzałam sobie, że zaufanie to fundament małżeństwa,…
Nigdy nie myślałem o tym, kto dostanie mieszkanie moich rodziców. Przez długie lata nawet nie…
Nigdy nie planowałam mieszkać na dworcu. A właśnie tak czasem czuję się we własnym mieszkaniu…