Przepis na pyszne małosolne ogórki w zaledwie 1 godzinę

Bardzo podoba mi się ten przepis i wszyscy, którzy go wypróbują, zawsze będą przygotowywać takie smaczne i chrupiące małosolne ogórki.

Idealnie nadają się na rodzinny obiad z ziemniakami lub stanowią idealne uzupełnienie wielu potraw z grilla.

Małosolne ogórki z pewnością przypadną do gustu twoim bliskim.

Aby przygotować chrupiące małosolne ogórki, weź:

  • 1 kg świeżych ogórków;
  • pęczek koperku;
  • 2 ząbki czosnku;
  • 1 łyżeczkę cukru;
  • 1 łyżkę soli.
  • Bardziej szczegółowy przepis na przygotowanie małosolnych ogórków możesz znaleźć w poniższych zdjęciach.

    Przepis na chrupiące i pikantne małosolne ogórki w słoiku

    Jak ugotować kalafior, by nie ściemniał, nie zżółkł i się nie rozgotował

    Jak ugotować bakłażan po koreańsku, by nie był gorzki