Proste, sączące i pyszne!
Lubisz pieczarki? W takim razie ten przepis z pewnością przypadnie Ci do gustu!
Pieczarki z masłem i czosnkiem przygotowuje się w kilka minut, a ich smak jest po prostu boski.
Świetnie sprawdzają się jako dodatek do mięsa lub jako dodatek do purée ziemniaczanego. Wszystkie składniki są dostępne w każdym sklepie.
Składniki:
Sposób przygotowania:
1. Roztop masło z olejem roślinnym, dodaj zmiażdżony czosnek i usmaż. Jeśli chcesz, dodaj również cebulę.
2. Następnie dodaj pieczarki i smaż, stale mieszając.
3. Dodaj przyprawy i wymieszaj. W tym momencie możesz dodać wino.
Smacznego!
Omlet ziemniaczany z czosnkiem. Prawdziwe kulinarne arcydzieło na śniadanie
Delikatna soczysta pierś z indyka w aromatycznym oleju z czosnkiem i rozmarynem
Przepyszne mięso zapiekane w piekarniku. Sekret tkwi w specjalnej marynacie