Po pierwsze, przygotowuje się dosłownie w 3 minuty, w jednym naczyniu i jedną łyżką (zrozumieją nas ci, którzy nie lubią zmywać naczyń).
Po drugie, nie koniecznie trzeba od razu coś z niego piec. Możesz go zamrozić, a we właściwym czasie pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej, odciąć kawałek o pożądanym rozmiarze i zrobić ciasteczka!
Ciasto należy ponownie włożyć do zamrażarki.
Przepis:
Dodać orzechy, suszone owoce, wanilię, cynamon, kakao według twego uznania.
Składniki:
Przygotowanie:
1 Zmiękczone (niestopione) masło utrzeć z cukrem i szczyptą soli.
2 Dodać przesianą mąkę i zagnieść ciasto. Następnie rozwałkować warstwę i wykroić ciastka.
3 Włożyć do rozgrzanego do 180 stopni C piekarnika na 20 minut.
Smacznego!!!
Przepis na niezwykłą pizzę dla prawdziwych fanów sera, gdzie makaron z serem będzie podstawą
Wspaniałe danie z ziemniaków na patelni. Obfite, smaczne i gotowane w ciągu kilku minut
Ciasteczka na śmietanie w 10 minut! Ten przepis podbija swoją prostotą i doskonałym smakiem