Zaledwie po 10 minutach możesz zacząć robić swoje ulubione wypieki!
Delikatne, puszyste i pyszne ciasto francuskie stanie się Twoim ulubionym!
Nie będziesz już kupować ciasta francuskiego!
Ten przepis jest jednym z najlepszych, jakie mogliśmy dla Ciebie znaleźć.
Niezbędne składniki:
Zabieramy się za gotowanie:
1 Zetrzyj mąkę margaryną, zanim dostaniesz okruchy mąki. Robimy to ręcznie, a margaryna powinna być ciepła.
2 Włóż żółtko do kefiru i ubij. Wlej do okruchów mąki.
3 Zagnieć ciasto i włóż do lodówki na dziesięć minut.
4 Teraz już możesz wykonywać swoje ulubione wypieki z ciasta francuskiego.
300 g mięsa mielonego z kurczaka i szklanka kefiru i mam fajny obiad dla całej rodziny
Chrupiące bakłażany z pomidorami i kolendrą. Uzależniają do pierwszego kęsa